
מרק פטריות שיטאקי

מרכיבים
-
סלסלת פטריות שיטאקי
-
בצל גדול
-
תפוח אדמה חתוך לקוביות.
-
שתי כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
פטרוזיליה
-
קורנית
-
אגוז מוסקט
-
מלח
-
פלפל שחור
-
מים
הוראות הכנה
-
חותכים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להזהבה
-
מוסיפים את השום
-
חותכים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר ומטגנים קלות
-
מוסיפים את חתיכות תפוחי אדמה, הפטרוזיליה, הקורנית, התבלינים והמים
-
מבשלים כחצי שעה
-
מוציאים את הפטריות עם כף מחוררת
-
טוחנים את המרק
-
מוסיפים חזרה את הפטריות, מתקנים טעמים
-
מביאים לרתיחה ומכבים את האש
