מרק פטריות שיטאקי

מרכיבים 

  • סלסלת פטריות שיטאקי

  • בצל גדול

  • תפוח אדמה חתוך לקוביות.

  • שתי כפות שמן זית

  • 3 שיני שום 

  • פטרוזיליה

  • קורנית

  • אגוז מוסקט

  • מלח

  • פלפל שחור

  • מים

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להזהבה

  2. מוסיפים את השום

  3. חותכים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר ומטגנים קלות

  4. מוסיפים את חתיכות תפוחי אדמה, הפטרוזיליה, הקורנית, התבלינים והמים

  5. מבשלים כחצי שעה

  6. מוציאים את הפטריות עם כף מחוררת

  7. טוחנים את המרק

  8. מוסיפים חזרה את הפטריות, מתקנים טעמים

  9. מביאים לרתיחה ומכבים את האש