
שווארמה ארינג'י

מרכיבים
-
סלסלת פטריות ארינג'י
-
1 בצל בינוני חתוך לרצועות
-
תבלין לשוווארמה
-
שמן זית
-
מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
-
פורסים את הפטריות לחתיכות דקות ולא סימטריות
-
מצפים את החתיכות בתבלינים ומעט שמן זית
-
מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים את חתיכות הפטריות המצופות
-
מטגנים תוך כדי ערבוב כ 10-5 דקות טועמים ובודקים אם יש צורך בהמלחה נוספת
-
לאחר שהנוזלים התאדו ניתן להוריד מהאש ולהעביר לצלחת הגשה עם טחינה, בצל וסומאק, פטרוזילה וצנוברים מעל


