שווארמה ארינג'י

מרכיבים 

  • סלסלת פטריות ארינג'י 

  • 1 בצל בינוני חתוך לרצועות

  • תבלין לשוווארמה

  •  שמן זית

  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

  1. פורסים את הפטריות לחתיכות דקות ולא סימטריות

  2. מצפים את החתיכות בתבלינים ומעט שמן זית

  3. מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים את חתיכות הפטריות המצופות

  4. מטגנים תוך כדי ערבוב  כ 10-5 דקות טועמים ובודקים אם יש צורך בהמלחה נוספת

  5. לאחר שהנוזלים התאדו ניתן להוריד מהאש ולהעביר לצלחת הגשה עם טחינה, בצל וסומאק, פטרוזילה וצנוברים מעל