ספינג רול עם פטריות

מרכיבים 

  • פטריות שיטאקי וארינג'י חתוכות

  • בצל ירוק

  • מנגו 

  • גזר 

  • 2 מלפפונים

  • חסה

  • כוסברה

  • עלי נענע

  • איטריות אורז דקות

  • דפי אורז

הוראות הכנה

  1. מטגנים מעט בשמן זית את הפטריות ומצננים, או שמשאירים אותן טריות, לבחירתכם.

  2. חולטים במים רותחים את איטריות האורז ל-2 דקות, מסננים ומצננים

  3. את הגזר, המנגו והמלפפונים פורסים לרצועות דקות

  4. מרכיבים את הרול:

    1. טובלים דף אורז​ במים פושרים ומניחים על מגבת נקיה

    2. מניחים עלה חסה (ללא המרכז)

    3. עליו מניחים מעט ירקות, פטריות, בצל ירוק, כוסברה, נענע ואיטריות אורז

    4. מגלגלים את דף האורז כמו אגרול ומניחים בצד.

    5. חוזרים על כך עם שאר דפי האורז

  5. כל רול פורסים באלכסון לשני חלקים.​

  6. ניתן להגיש עם רוטב סויה, רוטב סויה עם סילאן ושום, או כל רוטב טעים אחר.

בתאבון!