
ספינג רול עם פטריות

מרכיבים
-
פטריות שיטאקי וארינג'י חתוכות
-
בצל ירוק
-
מנגו
-
גזר
-
2 מלפפונים
-
חסה
-
כוסברה
-
עלי נענע
-
איטריות אורז דקות
-
דפי אורז
הוראות הכנה
-
מטגנים מעט בשמן זית את הפטריות ומצננים, או שמשאירים אותן טריות, לבחירתכם.
-
חולטים במים רותחים את איטריות האורז ל-2 דקות, מסננים ומצננים
-
את הגזר, המנגו והמלפפונים פורסים לרצועות דקות
-
מרכיבים את הרול:
-
טובלים דף אורז במים פושרים ומניחים על מגבת נקיה
-
מניחים עלה חסה (ללא המרכז)
-
עליו מניחים מעט ירקות, פטריות, בצל ירוק, כוסברה, נענע ואיטריות אורז
-
מגלגלים את דף האורז כמו אגרול ומניחים בצד.
-
חוזרים על כך עם שאר דפי האורז
-
-
כל רול פורסים באלכסון לשני חלקים.
-
ניתן להגיש עם רוטב סויה, רוטב סויה עם סילאן ושום, או כל רוטב טעים אחר.
בתאבון!


