קציצות ארינג'י ברוטב

מרכיבים 

​לקציצות

  • סלסלת פטריות ארינג'י 

  • 1 תפוח אדמה מקולף

  • 2 שיני שום

  • חופן פטרוזיליה

  • 2 ביצים

  • 2 כפות קמח / קמח טף/ קמח אחר

  • מלח ופלפל שחור

  • שמן זית לטיגון

לרוטב

  • 2 כפות רסק עגבניות

  • 2 עגבניות גדולות קצוצות

  • 3 שיני שום חתוכות

  • פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם כוסברה)

  • 1 כוס מים

  • שמן זית

  • פפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מקביל מכינים את הרוטב:

  1. מטגנים בשמן זית את רסק העגבניות והשום.

  2. מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, התבלינים והמים ומבשלים עד להסמכה.

  3. כחמש דקות לפני ההגשה, שמים את הקציצות ברוטב, מביאים לרתיחה ומגישים מיד.

  1. קוצצים במעבד מזון את הפטריות, שיני השום, תפוח האדמה והפטרוזיליה לגודל קטן.

  2. מוסיפים את הביצים, הקמח והתבלינים ומערבבים.

  3. צרים קציצות ומטגנים בשמן זית.