
קציצות ארינג'י ברוטב
מרכיבים
לקציצות
-
סלסלת פטריות ארינג'י
-
1 תפוח אדמה מקולף
-
2 שיני שום
-
חופן פטרוזיליה
-
2 ביצים
-
2 כפות קמח / קמח טף/ קמח אחר
-
מלח ופלפל שחור
-
שמן זית לטיגון
לרוטב
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 עגבניות גדולות קצוצות
-
3 שיני שום חתוכות
-
פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם כוסברה)
-
1 כוס מים
-
שמן זית
-
פפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה
מקביל מכינים את הרוטב:
-
מטגנים בשמן זית את רסק העגבניות והשום.
-
מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, התבלינים והמים ומבשלים עד להסמכה.
-
כחמש דקות לפני ההגשה, שמים את הקציצות ברוטב, מביאים לרתיחה ומגישים מיד.



-
קוצצים במעבד מזון את הפטריות, שיני השום, תפוח האדמה והפטרוזיליה לגודל קטן.
-
מוסיפים את הביצים, הקמח והתבלינים ומערבבים.
-
צרים קציצות ומטגנים בשמן זית.
